News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

Samsung Galaxy S8 Android smartphone

Gadget Paradise
Saturday 11th, March 2017
Auteur: Kevin Adams

Samsung liefhebbers opgelet, de immens succesvolle Galaxy S-serie krijgt eind deze maand een nieuwe toevoeging. Naar verwachting zal Samsung de Galaxy S8 en S8+ introduceren, als opvolgers van de Galaxy S7 en S7 edge. Beide Android smartphones zijn voorzien van premium specs en uitgerust met de laatste technologische hoogstandjes, zo wordt er een irisscanner verwacht, Harman AKG speakers en Samsung zal haar nieuwe persoonlijke assistent Bixby introduceren. Ook qua design mogen we wat vernieuwingen verwachten. Een duidelijke trend dit jaar zijn 'smalle bezels', dit zijn de boven- en onderrand van het toestel, bij de foto's die zijn verschenen van de Galaxy S8 toestellen is dit ook duidelijk te zien. Om een zo groot mogelijk display oppervlak te creŽren heeft Samsung de fysieke thuisknop vervangen voor een virtuele knop.


Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 specs & prijs informatie
Net als alle Galaxy smartphones draaien ook de S8 smartphones op de Android besturingssysteem van Google. De mobiele telefoons worden aangedreven worden door een Qualcomm Snapdragon 835 processor. Naar verwachting zal de Samsung S8 over een 5.8" touchdisplay beschikken, de S8+ krijgt een beduidend groter scherm van 6.2". Ook de batterijcapaciteit verschilt van elkaar, zo wordt de Galaxy S8 vermoedelijk voorzien van een 3000mAh batterij, terwijl de S8+ een 3500mAh accu lijkt te krijgen. Vanzelfsprekend worden beide Samsung smartphones ook voorzien van een hoge resolutie digitale camera applicatie. Op 29 maart 2017 staat het Samsung Unpacked 2017 evenement gepland in New York. De nieuwe toestellen zullen enkele weken daarna in de Nederlandse winkels verschijnen. Waarschijnlijk krijgt de Galaxy S8 een adviesprijs van Ä850, de Galaxy S8+ kost 100 euro extra.

Samsung Galaxy S8

Overige nieuwsartikelen

Welkom op de website Gadget Paradise. Hier verslaan wij al het nieuws omtrent de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Google Android, Samsung Galaxy en Apple iPhone. Alle nieuwe 2018 smartphones komen hier uitgebreid aan bod, we bespreken de specs en laten je weten waar je de mobiele telefoon kunt kopen. We geven uitleg over de voor- en nadelen van het kopen van een los toestel of het afsluiten van een abonnement. Ook de verschillende besturingssystemen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast besteden we natuurlijk aandacht aan aanverwante nieuws onderwerpen zoals tablets, smartwatches en accessoires, ook houden we je op de hoogte van de nieuwste technologieŽn en trends zoals Virtual Reality, Internet of Things en 5G. Bookmark deze site en blijf op de hoogte van al het 2018 nieuws!