News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

Samsung Galaxy A5 2017 model

Gadget Paradise
Saturday 11th, March 2017
Auteur: Dave Baker

Eerste Samsung Galaxy A-Serie 2017 Android smartphone in Nederland verkrijgbaar. Samsung Nederland heeft met de nieuwe 2017 A-Serie toestellen weer een succesnummer in handen. Consumenten die geen noodzakelijkheid zien in de premium functies van de Galaxy S-Serie krijgen met de nieuwe modellen binnen de 2017 A-Serie meer waar voor hun geld. Ondanks zijn lagere prijs heeft de Galaxy A5 2017 dezelfde premium uitstraling als de toestellen in het topsegment. Zo is de behuizing van de telefoon samengesteld uit hoogwaardig metaal en is het scherm van hoge kwaliteit. Met deze Samsung smartphone in handen hoef je beslist niet bang te zijn voor waterschade, de Galaxy A5 2017 komt met indrukwekkende specificaties waaronder IP68 certificering waardoor je het mobieltje tot maximaal een half uur onder water kunt houden.


Samsung Galaxy A5 2017

Samsung Galaxy A5 2017 model
De Galaxy A5 2017 is ten opzichte van zijn voorganger uitgerust met een verbeterde camera. De digitale camera is voor veel consumenten een belangrijk onderdeel, steeds vaker wordt de fotocamera thuisgelaten, met name bij evenementen en verjaardagspartijtjes is het simpelweg niet handig om zo'n log apparaat mee te nemen. Samsung heeft aan deze behoefte gehoor gegeven door de nieuwe Galaxy A5 2017 te voorzien van premium imaging technologie. Uiteindelijk willen we toch allemaal de mooiste momenten in ons leven kunnen vastleggen in hoogste kwaliteit. De nieuwe Galaxy smartphone uit de 2017 A-serie heeft een 5.2-inch HD Super AMOLED scherm waarbij digitale content amper van realiteit te onderscheiden is. Veiligheid wordt niet alleen gewaarborgd door een reeks aan softwarematige instellingen, de telefoon beschikt zelfs over een vingersensor die jouw persoonlijke gegevens optimaal beschermt tegen kwaadaardige indringers.

Samsung Galaxy A5 2017

Overige nieuwsartikelen

Welkom op de website Gadget Paradise. Hier verslaan wij al het nieuws omtrent de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Google Android, Samsung Galaxy en Apple iPhone. Alle nieuwe 2018 smartphones komen hier uitgebreid aan bod, we bespreken de specs en laten je weten waar je de mobiele telefoon kunt kopen. We geven uitleg over de voor- en nadelen van het kopen van een los toestel of het afsluiten van een abonnement. Ook de verschillende besturingssystemen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast besteden we natuurlijk aandacht aan aanverwante nieuws onderwerpen zoals tablets, smartwatches en accessoires, ook houden we je op de hoogte van de nieuwste technologieŽn en trends zoals Virtual Reality, Internet of Things en 5G. Bookmark deze site en blijf op de hoogte van al het 2018 nieuws!