News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

Apple iPhone 2017 model

Gadget Paradise
Saturday 11th, March 2017
Auteur: Kevin Adams

Het duurt helaas nog even, maar Apple zal dit jaar weer een mooie serie smartphones uitbrengen. Volgens analisten zal het iPhone 2017 model spectaculair worden. Zowel de binnen- als buitenkant lijkt volledig herontworpen te worden. De ontwikkeling is momenteel in volle gang. De huidige iPhone 7 en 7 Plus zullen vervangen worden voor de iPhone 7s en 7s Plus, deze toestellen zullen in de oude design-stijl worden doorgevoerd. Maar daarnaast zal Apple ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de iPhone een Special Edition introduceren, over de naam wordt breeduit gespeculeerd op internet. Het lijkt de eerste OLED iPhone te worden, een OLED display heeft een mooiere kleurweergave, is energiezuinig en bovendien ook dunner.


Apple iPhone 2017

Apple iPhone 2017 specs
Over de specs van dit nieuwe iPhone 2017 model is nog weinig met zekerheid te zeggen. Niet zo gek nu de ontwikkeling nog in volle gang is. In ieder geval lijkt de nieuwe Apple iPhone over een iSight Duo camera te gaan beschikken. De eerste aanstalten hiervoor zijn al gemaakt in de 7 Plus. Ook zijn er geluiden over de toevoeging van een irisscanner of een andere vorm van gezichtsdetectie. In eerste instantie werd er gedacht aan een 3D front-camera, maar deze lijkt niet op tijd klaar te zijn om in het 2017 model geÔmplementeerd te worden. Daarnaast zal de vingerafdrukscanner waarschijnlijk gehandhaafd blijven. Over de display grootte is nog veel onduidelijkheid, het zou een 5" display kunnen worden, maar ook een 5.8". De nieuwe iPhone 2017 modellen worden pas in september verwacht, dus het duurt nog even voordat je deze toptoestellen kunt kopen.

Apple iPhone 2017

Overige nieuwsartikelen

Welkom op de website Gadget Paradise. Hier verslaan wij al het nieuws omtrent de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Google Android, Samsung Galaxy en Apple iPhone. Alle nieuwe 2018 smartphones komen hier uitgebreid aan bod, we bespreken de specs en laten je weten waar je de mobiele telefoon kunt kopen. We geven uitleg over de voor- en nadelen van het kopen van een los toestel of het afsluiten van een abonnement. Ook de verschillende besturingssystemen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast besteden we natuurlijk aandacht aan aanverwante nieuws onderwerpen zoals tablets, smartwatches en accessoires, ook houden we je op de hoogte van de nieuwste technologieŽn en trends zoals Virtual Reality, Internet of Things en 5G. Bookmark deze site en blijf op de hoogte van al het 2018 nieuws!