News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

Samsung VR bril met controller

Gadget Paradise
Saturday 11th, March 2017
Auteur: Dave Baker

Nieuwe Oculus VR controller maakt Virtual Reality beleving beter toegankelijk. Samsung heeft de Gear VR 2017 voorzien met Oculus controller. De VR bril met controller maakt het mogelijk om door menuís te scrollen met minimale arm- en hoofdbeweging. Met de nieuwe toevoeging wordt Virtual Realty niet alleen toegankelijker maar ook veel leuker om te beleven. Om te voorkomen dat je tijdens een spectaculaire VR beleving de controller niet per ongelijk uit je handen laat vallen, is het compacte apparaatje voorzien van een polsbandje. De VR controller van Oculus kan ook worden bevestigd aan de Gear VR 2017 als deze niet in gebruik is. Voor een breedbeeld VR ervaring is het Samsung Gear VR 2017 model uitgerust met 42mm lenzen, een gezichtsveld van 101į graden. De Samsung VR bril met controller ondersteunt zowel micro-USB als USB Type-C.


Samsung VR bril

Samsung Gear VR Bril met controller
Samsung Electronics maakt de Software Developer Kit (SDK) voor de Gear VR 2017 met controller binnenkort beschikbaar via de Oculus Developer website. Hiermee kunnen ontwikkelaars en programmeurs aan de slag met het implementeren van de vernieuwde functionaliteit in bestaande en nieuwe applicaties voor de Gear VR. De 2017 editie van de Samsung VR bril is geschikt voor gebruik in combinatie met de high-end smartphones (Galaxy S6 Edge+, Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge) uit de S-serie. De Gear VR 2017 editie met Oculus virtual reality controller is vanaf april 2017 in Nederland te koop. De adviesprijs van de losse controller bedraagt Ä40,-. Je kunt de Oculus VR controller ook kopen in combinatie met de Samsung VR bril voor Ä130,-.

Samsung VR bril

Overige nieuwsartikelen

Welkom op de website Gadget Paradise. Hier verslaan wij al het nieuws omtrent de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Google Android, Samsung Galaxy en Apple iPhone. Alle nieuwe 2018 smartphones komen hier uitgebreid aan bod, we bespreken de specs en laten je weten waar je de mobiele telefoon kunt kopen. We geven uitleg over de voor- en nadelen van het kopen van een los toestel of het afsluiten van een abonnement. Ook de verschillende besturingssystemen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast besteden we natuurlijk aandacht aan aanverwante nieuws onderwerpen zoals tablets, smartwatches en accessoires, ook houden we je op de hoogte van de nieuwste technologieŽn en trends zoals Virtual Reality, Internet of Things en 5G. Bookmark deze site en blijf op de hoogte van al het 2018 nieuws!