News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

Robuuste telefoon met veel geheugen

Gadget Paradise
Sunday 12th, March 2017
Auteur: Kay Volker

Het Koreaanse Samsung heeft afgelopen week de Galaxy XCover 4 aangekondigd, een stijlvolle en stevige smartphone met een prachtig HD display. Ten opzichte van zijn voorganger, de XCover 3, beschikt het nieuwe 2017 model over een groter display, ook is het een telefoon met veel geheugen. De behuizing is smaller en voorzien van een betere grip, de telefoon is net zo robuust gebleven, waardoor de XCover 4 goed in extreme omstandigheden gebruikt kan worden. Hierdoor is de robuuste telefoon goed inzetbaar in de bouw- en transportsector. Want werk je regelmatig met handschoenen aan? Deze Galaxy smartphone beschikt over een speciale glove mode, waardoor je de smartphone snel en eenvoudig kunt blijven bedienen.


Telefoon met veel geheugen

Robuuste XCover 4 telefoon met veel geheugen
De robuuste telefoon van Samsung oogt stevig en stoer, maar tegelijkertijd ook slank en stijlvol. Het toestel is voorzien van IP68 certificering, waardoor de telefoon stof- en waterdicht is. Ook beschikt de Galaxy XCover 4 over een LED-zaklamp en een 13MP camera, aan de voorkant is tevens een 5MP camera geplaatst. Was de XCover 3 nog voorzien van 8GB intern geheugen, de nieuwe versie krijgt er maar liefst 16GB geheugen bij. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om de telefoon van extra geheugen te voorzien, middels een microSD geheugenkaart. Verder is de Android 7.0 Nougat telefoon uitgerust met een 2200 mAh verwijderbare batterij. Vanaf begin april is de robuuste telefoon met veel geheugen in Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van Ä249 inclusief BTW.

Telefoon met veel geheugen

Overige nieuwsartikelen

Welkom op de website Gadget Paradise. Hier verslaan wij al het nieuws omtrent de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Google Android, Samsung Galaxy en Apple iPhone. Alle nieuwe 2018 smartphones komen hier uitgebreid aan bod, we bespreken de specs en laten je weten waar je de mobiele telefoon kunt kopen. We geven uitleg over de voor- en nadelen van het kopen van een los toestel of het afsluiten van een abonnement. Ook de verschillende besturingssystemen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast besteden we natuurlijk aandacht aan aanverwante nieuws onderwerpen zoals tablets, smartwatches en accessoires, ook houden we je op de hoogte van de nieuwste technologieŽn en trends zoals Virtual Reality, Internet of Things en 5G. Bookmark deze site en blijf op de hoogte van al het 2018 nieuws!