News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

Samsung Tab S3 tablet

Gadget Paradise
Monday 13th, March 2017
Auteur: Dave Baker

Nieuwe Galaxy tablet met 9,7-inch Super AMOLED touch-scherm en AKG by Harman quad speakers. Samsung Nederland heeft deze week de prijzen aangekondigd voor de Tab S3. De nieuwe tablet met Android is vanaf april 2017 in Nederland te koop en is te bestellen in twee uitvoeringen. De Samsung Galaxy Tab S3 met alléén Wi-Fi (waar je niet mee kunt bellen) heeft een consumenten prijs van €679,- en de Samsung Tab S3 met 4G (waar je wel mobiel mee kunt bellen) gaat €769,- kosten. Samsung heeft van de nieuwe tablet drie kleurvariaties geproduceerd: zwart, zilver en wit. Welke kleuren voor de Nederlandse markt zijn bestemd is nog niet bekend gemaakt. Ik verwacht daar de komende weken meer duidelijk in te krijgen als de Samsung Tab S3 preorder aankoopprocedure in ons land van start gaat. Naast de nieuwe tablet komen ook een aantal optionele Tab S3 accessoires beschikbaar zoals een handig toetsenbord waarmee je lekker kunt typen zoals je dat gewend bent op je werk.


Samsung Tab S3 tablet

Samsung tablet met 4K video playback
Met de Samsung Galaxy Tab S3 breng je mobiel entertainment naar een hoger niveau. De Android tablet ondersteunt 4K video playback en geeft je met zijn vier ingebouwde luidsprekers van Harman een fantastische mobiele bioscoop ervaring. De Samsung Tab S3 heeft twee digitale camera's aan boord, een 5 megapixel camera aan de voorzijde en een 13 megapixel camera met autofocus aan de achtkant van het tablet. Het apparaat kan tot maar liefst 12 uur worden gebruikt voor het kijken naar films en is uitgerust met 'Fast Charge' technologie om de tablet weer supersnel op te laden. Je beste games spelen op dit tablet kan ook, sterker nog hij is er speciaal voor geoptimaliseerd. Vulkan API zorgt voor levensechte beelden en beschikt over een aantal extra features voor fanatieke gamers.

Samsung Tab S3 tablet

Overige nieuwsartikelen

Welkom op de website Gadget Paradise. Hier verslaan wij al het nieuws omtrent de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Google Android, Samsung Galaxy en Apple iPhone. Alle nieuwe 2018 smartphones komen hier uitgebreid aan bod, we bespreken de specs en laten je weten waar je de mobiele telefoon kunt kopen. We geven uitleg over de voor- en nadelen van het kopen van een los toestel of het afsluiten van een abonnement. Ook de verschillende besturingssystemen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast besteden we natuurlijk aandacht aan aanverwante nieuws onderwerpen zoals tablets, smartwatches en accessoires, ook houden we je op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends zoals Virtual Reality, Internet of Things en 5G. Bookmark deze site en blijf op de hoogte van al het 2018 nieuws!