News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

Samsung Galaxy S-serie 2017

Gadget Paradise
Thursday 30th, March 2017
Auteur: Kay Volker

Na maanden van speculaties heeft Samsung gister haar nieuwe vlaggenschip toestellen voor 2017 bekend gemaakt. De Galaxy S-serie wordt dit jaar uitgebreid met de Galaxy S8 en Galaxy S8+. En lang hoef je niet te wachten, want je kunt de nieuwe smartphones nu al per pre-order bestellen. De S8 kost Ä799, de S8+ krijgt een adviesprijs van Ä899. Wat krijg je voor dit geld? De Galaxy S-serie produceert jaar na jaar de beste Android smartphone, de 2017 modellen zijn niet anders. De Galaxy S8 en S8+ zijn zeer geavanceerde smartphones, bomvol nieuwe technologieŽn. Enkele hoogtepunten van de 2017 Galaxy S-serie zijn de nieuwe Bixby assistent en de geavanceerde wijze om de telefoon te ontgrendelen, met keuze uit een vingerafdrukscanner, een irisscanner en gezichtsherkenning.


Galaxy S-serie 2017

2017 Galaxy S-serie design
Samsung heeft zichzelf opnieuw weten te overtreffen met de 2017 Galaxy S-serie. De S8 modellen bouwen voort op het innovatieve Edge display, welke we ook in de Galaxy S6 edge en S7 edge zagen. Dit keer betreft het echter geen Super Amoled display, maar een uitermate contrastrijk Infinity display, dat een veel breder kleurenspectrum biedt. De nieuwe Galaxy S-serie beschikt tevens over veel smallere boven- en onderranden, waardoor je een veel groter display oppervlak overhoudt.

Galaxy S-serie 2017

Galaxy S-serie krijgt betere selfie-camera
Een ander verbeterpunt ten opzichte van de 2016 Galaxy S-serie is de front-camera, welke in resolutie is toegenomen en tevens over een nieuw autofocus systeem beschikt. De 5 megapixel selfie-camera heeft op het 2017 model plaatsgemaakt voor een 8 megapixel sensor. Daarnaast beschikt het AF systeem over gezichtsdetectie. De fixed autofocus uit de S7 serie kan er geen rekening mee houden wanneer je de smartphone verder van je gezicht houdt, bijvoorbeeld bij het gebruik van een selfie-stick. De front-camera in de Galaxy S8 modellen kunnen dat wel. Bovendien wordt de 2017 Galaxy S-serie uitgerust met dubbel zoveel intern geheugen, 64GB.

Overige nieuwsartikelen

Welkom op de website Gadget Paradise. Hier verslaan wij al het nieuws omtrent de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Google Android, Samsung Galaxy en Apple iPhone. Alle nieuwe 2018 smartphones komen hier uitgebreid aan bod, we bespreken de specs en laten je weten waar je de mobiele telefoon kunt kopen. We geven uitleg over de voor- en nadelen van het kopen van een los toestel of het afsluiten van een abonnement. Ook de verschillende besturingssystemen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast besteden we natuurlijk aandacht aan aanverwante nieuws onderwerpen zoals tablets, smartwatches en accessoires, ook houden we je op de hoogte van de nieuwste technologieŽn en trends zoals Virtual Reality, Internet of Things en 5G. Bookmark deze site en blijf op de hoogte van al het 2018 nieuws!