News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

Samsung Galaxy J-serie smartphones

Gadget Paradise
Friday 9th, June 2017
Auteur: Dave Baker

Nieuwe Android toestellen in Galaxy J-serie aangekondigd. Samsung heeft afgelopen week een drietal nieuwe mobiele telefoons geďntroduceerd. De nieuwe smartphones bieden premium functies en design voor een redelijke prijs. De Samsung Galaxy J7, Galaxy J5 en Galaxy J3 leveren goede mobiele prestaties en zitten verpakt in een stijlvolle metalen behuizing. De Galaxy J-Serie 2017 modellen hebben een aantal extra functies ten opzichte van hun voorgangers. Zo is o.a. de camera applicatie een stuk toegankelijker gemaakt. De telefoons komen binnenkort in Nederland beschikbaar. De Samsung Galaxy J5 komt in juni als eerste beschikbaar, de Galaxy J7 de maand erop, en de Galaxy J3 is in augustus te koop.


Android smartphones uit de Galaxy J-serie behoren tot de best verkochte mobiele toestellen van Samsung. De Galaxy J smartphones zijn bijzonder fraai ontworpen en zijn bovendien ook nog eens zeer goed betaalbaar.

De nieuwe J7 combineert een premium metalen body en een HD Super AMOLED beeldscherm met een extra langere batterijduur en 3GB RAM geheugen.

Samsung Galaxy J-serie

Galaxy J-serie smartphones
De Galaxy J7 als J5 zijn in de 2017 uitvoering voorzien van een 13 megapixel digitale camera aan de voorkant en 13 megapixel camera aan de achterkant met krachtige LED flitser. Als extra upgrade ten opzichte van de 2016 smartphone modellen hebben de nieuwe Galaxy J7 en J5 ook een ingebouwde vingerafdrukscanner.

Net als de Galaxy J7 heeft de compactere J5 een stijlvolle metalen behuizing en een Super AMOLED HD beeldscherm. Samsung heeft het J5 2017 model uitgerust met een snellere 1,6GHz processor. Met de verbeterde digitale camera’s en tot 256GB uitbreidbaar geheugen kun je digitale beelden vastleggen zoveel je maar wilt.

Samsung Galaxy J-serie

Samsung mobiele telefoons
Doordat de J3 nu ook een elegante metalen behuizing heeft, past deze smartphone helemaal bij de rest van de J-serie. De Galaxy J3 is de goedkoopste mobiele telefoon binnen het J-assortiment. De 2017 versie beschikt over meer intern geheugen (16GB) en 2GB RAM.

Met de Galaxy J3 maak je nu ook de beste foto's dankzij de 13 megapixel accurate autofocus. De nieuwe J3 bevat daarnaast ook het veiligheidsplatform Samsung KNOX. Zo zijn je persoonlijke gegevens op je telefoon veilig opgeborgen.

Samsung Galaxy J-serie

Samsung smartphone prijzen
De Samsung Galaxy J5 2017 is vanaf juni in Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 279,-. De Samsung Galaxy J7 2017 komt in juli beschikbaar en heeft een verkoopprijs van € 339,-. De Samsung Galaxy J3 2017 ligt pas vanaf augustus in de winkel en is de goedkoopste telefoon uit de J-serie. De Galaxy J3 heeft een consumentenprijs van € 219,-. Alle modellen uit de Galaxy J-serie zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en goud.

Overige nieuwsartikelen

Welkom op de website Gadget Paradise. Hier verslaan wij al het nieuws omtrent de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Google Android, Samsung Galaxy en Apple iPhone. Alle nieuwe 2018 smartphones komen hier uitgebreid aan bod, we bespreken de specs en laten je weten waar je de mobiele telefoon kunt kopen. We geven uitleg over de voor- en nadelen van het kopen van een los toestel of het afsluiten van een abonnement. Ook de verschillende besturingssystemen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast besteden we natuurlijk aandacht aan aanverwante nieuws onderwerpen zoals tablets, smartwatches en accessoires, ook houden we je op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends zoals Virtual Reality, Internet of Things en 5G. Bookmark deze site en blijf op de hoogte van al het 2018 nieuws!