News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

De belangrijkste gadgets voor in de auto

Gadget Paradise
Wednesday 9th, May 2018
Auteur: Kay Volker

Ben jij veel onderweg met de auto? Dan reis je natuurlijk het liefst zo comfortabel mogelijk. Er zijn vele auto gadgets die jou het leven een stuk makkelijk maken. Raak jij snel de weg kwijt, luister je het liefst de hele rit naar je favoriete playlist en vind jij inparkeren maar niets? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij hebben de belangrijkste auto gadgets voor jou op een rijtje gezet. Met deze onmisbare gadgets haal je het beste uit jouw reis!


Auto gadgets

Telefoonhouder
Tijdens het rijden is het erg gevaarlijk om je smartphone in je hand te houden. Wil je toch een belangrijk telefoontje plegen of gebruik maken van een navigatieprogramma? Dan biedt een telefoonhouder de oplossing! Er zijn veel verschillende telefoonhouders voor in de auto, zo kun je kiezen voor een houder die je via een zuignap aan het raam bevestigt of een houder die je aan het hitterooster vast klikt. De meeste houders zijn geschikt voor alle telefoonformaten dankzij uitschuifbare zijkanten. Een ander pluspunt hiervan is dat je het telefoonhoesje gewoon om kunt houden. Ga veilig op pad met een telefoonhouder!

Bluetooth carkit
Ben jij een echte beller? Dan is een bluetooth carkit precies wat jij nodig hebt! Deze handige gadget biedt jou de mogelijkheid om onderweg handsfree te bellen. Even snel laten weten dat je onderweg bent of een werktelefoontje beantwoorden? Met de carkit kan dit op een veilige manier! Combineer deze gadget met de telefoonhouder, zodat je je smartphone binnen mondbereik kunt bevestigen. Ga jij zelf een hoesje maken? Let er dan wel even op dat de case in de telefoonhouder past. Naast de handige belfunctie, kun je met deze accessoire ook jouw favoriete playlist zonder moeite afspelen. Lekker mee swingen met je favoriete tunes!

Auto gadgets

USB-autolader
Raakt de batterij van jouw smartphone ook zo snel leeg? Dan is een USB-autolader precies wat jij nodig hebt! Deze handige gadget laadt jouw device eenvoudig en snel op tijdens de autorit. De accessoire plug je in de sigarettenaansteker of een ander 12 volt contact, vervolgens sluit je je smartphone hierop aan middels het gebruikelijke snoer. Een simpele manier om altijd en overal bereikbaar te zijn en bovendien erg handig tijdens een file of lange rit. Let wel op dat je gebruik maakt van een iPhone 8 hoesje dat alle uitsparingen vrijhoudt. Ben je eindelijk thuis of op werk? Dan kun je weer volop gebruik maken van jouw device!

Navigatiesysteem
Een navigatiesysteem is een must-have die je het liefste standaard bij de hand hebt in de auto. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de navigatieoptie op jouw smartphone, toch is een navigatiesysteem een stuk betrouwbaarder. Een smartphone kan leeg raken of andere kuren ervaren, maar het kan ook voorkomen dat je geen telefoonhouder of USB-autolader bij je hebt. In dit geval is een navigatiesysteem toch wel erg handig! Ook ideaal: je kunt een navigatiesysteem opladen in de auto, dit betekent dat je nooit zonder routehulp zit. Nooit meer zoeken naar de juiste route.. Integendeel, met deze gadget kom jij voortaan overal als eerste aan!

Auto gadgets

Autocamera voor achteruit inparkeren
Last but not least: een achteruitrijcamera. Deze gadget is onmisbaar in dit lijstje. Het achteruit inparkeren is niet altijd even makkelijk. Je hebt minder zicht en botst al snel tegen een andere auto of een paaltje aan. Met de achteruitrijcamera kun je dit voortaan voorkomen. Je plaats de camera aan de achterzijde van de auto, zodat je zicht krijgt op alles dat achter de auto gebeurt. Vervelende ongelukjes zijn verleden tijd!

Overige nieuwsartikelen

Welkom op de website Gadget Paradise. Hier verslaan wij al het nieuws omtrent de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Google Android, Samsung Galaxy en Apple iPhone. Alle nieuwe 2018 smartphones komen hier uitgebreid aan bod, we bespreken de specs en laten je weten waar je de mobiele telefoon kunt kopen. We geven uitleg over de voor- en nadelen van het kopen van een los toestel of het afsluiten van een abonnement. Ook de verschillende besturingssystemen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast besteden we natuurlijk aandacht aan aanverwante nieuws onderwerpen zoals tablets, smartwatches en accessoires, ook houden we je op de hoogte van de nieuwste technologieŽn en trends zoals Virtual Reality, Internet of Things en 5G. Bookmark deze site en blijf op de hoogte van al het 2018 nieuws!