News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2017, waar kan ik die goedkoop kopen? Welke Galaxy S8 specs mag ik verwachten en wat wordt de release datum? Hoe gaat de OLED iPhone 2017 eruitzien en welke prijs moet ik hiervoor betalen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

News by Category

News by Brand

Robuuste telefoon met veel geheugen

Posted by: Kay Volker Sunday 12th, March 2017

Het Koreaanse Samsung heeft afgelopen week de Galaxy XCover 4 aangekondigd, een stijlvolle en stevige smartphone met een prachtig HD display. Ten opzichte van zijn voorganger, de XCover 3, beschikt het nieuwe 2017 model over een groter display, ook is het een telefoon met veel geheugen. De behuizing is smaller en voorzien van een betere grip, de telefoon is net zo robuust gebleven, waardoor de XCover 4 goed in extreme omstandigheden gebruikt kan worden. Hierdoor is de robuuste telefoon goed inzetbaar in de bouw- en transportsector. Want werk je regelmatig met handschoenen aan? Deze Galaxy smartphone beschikt over een speciale glove mode, waardoor je de smartphone snel en eenvoudig kunt blijven bedienen.

Samsung VR bril met controller

Posted by: Dave Baker Saturday 11th, March 2017

Nieuwe Oculus VR controller maakt Virtual Reality beleving beter toegankelijk. Samsung heeft de Gear VR 2017 voorzien met Oculus controller. De VR bril met controller maakt het mogelijk om door menuís te scrollen met minimale arm- en hoofdbeweging. Met de nieuwe toevoeging wordt Virtual Realty niet alleen toegankelijker maar ook veel leuker om te beleven. Om te voorkomen dat je tijdens een spectaculaire VR beleving de controller niet per ongelijk uit je handen laat vallen, is het compacte apparaatje voorzien van een polsbandje. De VR controller van Oculus kan ook worden bevestigd aan de Gear VR 2017 als deze niet in gebruik is. Voor een breedbeeld VR ervaring is het Samsung Gear VR 2017 model uitgerust met 42mm lenzen, een gezichtsveld van 101į graden. De Samsung VR bril met controller ondersteunt zowel micro-USB als USB Type-C.

Lees verder over Samsung VR bril

Samsung Galaxy S8 Android smartphone

Posted by: Kevin Adams Saturday 11th, March 2017

Samsung liefhebbers opgelet, de immens succesvolle Galaxy S-serie krijgt eind deze maand een nieuwe toevoeging. Naar verwachting zal Samsung de Galaxy S8 en S8+ introduceren, als opvolgers van de Galaxy S7 en S7 edge. Beide Android smartphones zijn voorzien van premium specs en uitgerust met de laatste technologische hoogstandjes, zo wordt er een irisscanner verwacht, Harman AKG speakers en Samsung zal haar nieuwe persoonlijke assistent Bixby introduceren. Ook qua design mogen we wat vernieuwingen verwachten. Een duidelijke trend dit jaar zijn 'smalle bezels', dit zijn de boven- en onderrand van het toestel, bij de foto's die zijn verschenen van de Galaxy S8 toestellen is dit ook duidelijk te zien. Om een zo groot mogelijk display oppervlak te creŽren heeft Samsung de fysieke thuisknop vervangen voor een virtuele knop.

Lees verder over Samsung Galaxy S8

Apple iPhone 2017 model

Posted by: Kevin Adams Saturday 11th, March 2017

Het duurt helaas nog even, maar Apple zal dit jaar weer een mooie serie smartphones uitbrengen. Volgens analisten zal het iPhone 2017 model spectaculair worden. Zowel de binnen- als buitenkant lijkt volledig herontworpen te worden. De ontwikkeling is momenteel in volle gang. De huidige iPhone 7 en 7 Plus zullen vervangen worden voor de iPhone 7s en 7s Plus, deze toestellen zullen in de oude design-stijl worden doorgevoerd. Maar daarnaast zal Apple ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de iPhone een Special Edition introduceren, over de naam wordt breeduit gespeculeerd op internet. Het lijkt de eerste OLED iPhone te worden, een OLED display heeft een mooiere kleurweergave, is energiezuinig en bovendien ook dunner.

Lees verder over Apple iPhone 2017

Samsung Galaxy A5 2017 model

Posted by: Dave Baker Saturday 11th, March 2017

Eerste Samsung Galaxy A-Serie 2017 Android smartphone in Nederland verkrijgbaar. Samsung Nederland heeft met de nieuwe 2017 A-Serie toestellen weer een succesnummer in handen. Consumenten die geen noodzakelijkheid zien in de premium functies van de Galaxy S-Serie krijgen met de nieuwe modellen binnen de 2017 A-Serie meer waar voor hun geld. Ondanks zijn lagere prijs heeft de Galaxy A5 2017 dezelfde premium uitstraling als de toestellen in het topsegment. Zo is de behuizing van de telefoon samengesteld uit hoogwaardig metaal en is het scherm van hoge kwaliteit. Met deze Samsung smartphone in handen hoef je beslist niet bang te zijn voor waterschade, de Galaxy A5 2017 komt met indrukwekkende specificaties waaronder IP68 certificering waardoor je het mobieltje tot maximaal een half uur onder water kunt houden.

Lees verder over Samsung Galaxy A5 2017

Welkom op de website Gadget Paradise. Hier verslaan wij al het nieuws omtrent de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Google Android, Samsung Galaxy en Apple iPhone. Alle nieuwe 2017 smartphones komen hier uitgebreid aan bod, we bespreken de specs en laten je weten waar je de mobiele telefoon kunt kopen. We geven uitleg over de voor- en nadelen van het kopen van een los toestel of het afsluiten van een abonnement. Ook de verschillende besturingssystemen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast besteden we natuurlijk aandacht aan aanverwante nieuws onderwerpen zoals tablets, smartwatches en accessoires, ook houden we je op de hoogte van de nieuwste technologieŽn en trends zoals Virtual Reality, Internet of Things en 5G. Bookmark deze site en blijf op de hoogte van al het 2017 nieuws!