News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

News by Category

News by Brand

Telefoon Merken

Gadgets in 2017

Posted by: Kay Volker Thursday 13th, April 2017

Ieder jaar is het natuurlijk weer tijd om uit te kijken naar nieuwe technologische ontwikkelingen en gadgets. Ook in 2017 zullen er weer een hoop nieuwe gadgets op de markt komen en dit zal een werknemer van Simonlycheck voor u toelichten. Hopelijk worden de meeste interessante en vetste gadgets eruit gepikt en heeft u in de loop van dit jaar misschien wel één van de meest spraakmakende gadgets.

Lees verder over Gadgets in 2017

Nieuwe functies van MijnKPN app

Posted by: Kay Volker Monday 3rd, April 2017

De eigen app-afdeling van KPN is verantwoordelijk voor alle KPN-apps. De functionaliteit van de MijnKPN app is in lijn gebracht met de selfservice-strategie van KPN. Daarom biedt de vernieuwde app klanten meer selfservice-opties. Klanten van KPN gaven aan dat ze zelf de iTV-pincode willen wijzigen waarmee ze films huren en sportwedstrijden kopen. Voorheen kon dit alleen op de computer, nu is dit ook mogelijk met de MijnKPN app. Een ander voorbeeld van meer controle is de mogelijkheid om e-mailinstellingen te wijzigen. Klanten kunnen nu nieuwe KPN e-mailaccounts aanmaken en verwijderen. Ook is het mogelijk geworden om via de app een nieuwe bankrekening door te geven.

Lees verder over Nieuwe MijnKPN app

Google Android versies

Posted by: Dave Baker Thursday 30th, March 2017

Android is wereldwijd het meest gebruikte mobiele besturings-systeem. Sinds 2005 is Android in handen van Google. Het open-source platform is ontworpen voor mobiele telefoons, tablet PCs, smartwatches, camera´s en meer consumenten elektronica apparaten. Fabrikanten die gebruik maken van het Google Android besturingssysteem zijn onder andere Samsung, LG, Sony, HTC, Motorola, Huawei, Nokia en Acer. Sinds 2008 hebben we al veel Android versies voorbij zijn komen. Inmiddels zijn we al bij versie Android 7.1 Nougat uitgekomen, welke in oktober 2016 is gelanceerd op de Google Pixel en Pixel XL smartphones. Nu staat de volgende Google Android versie alweer op de planning. Eerder deze maand werd de Developer Preview voor Google Android O vrijgegeven voor ontwikkelaars.

Lees verder over Google Android

Samsung Galaxy S-serie 2017

Posted by: Kay Volker Thursday 30th, March 2017

Na maanden van speculaties heeft Samsung gister haar nieuwe vlaggenschip toestellen voor 2017 bekend gemaakt. De Galaxy S-serie wordt dit jaar uitgebreid met de Galaxy S8 en Galaxy S8+. En lang hoef je niet te wachten, want je kunt de nieuwe smartphones nu al per pre-order bestellen. De S8 kost €799, de S8+ krijgt een adviesprijs van €899. Wat krijg je voor dit geld? De Galaxy S-serie produceert jaar na jaar de beste Android smartphone, de 2017 modellen zijn niet anders. De Galaxy S8 en S8+ zijn zeer geavanceerde smartphones, bomvol nieuwe technologieën. Enkele hoogtepunten van de 2017 Galaxy S-serie zijn de nieuwe Bixby assistent en de geavanceerde wijze om de telefoon te ontgrendelen, met keuze uit een vingerafdrukscanner, een irisscanner en gezichtsherkenning.

Lees verder over Galaxy S-serie 2017

Huawei P10 telefoon serie

Posted by: Dave Baker Monday 13th, March 2017

Huawei, het premium merk uit China weet het Amerikaanse Apple en Koreaanse Samsung te verassen met de nieuwe P10 serie. De nieuwe modellenreeks voor 2017 bestaat uit twee mobiele telefoons, de Huawei P10 en de P10+. De Huawei P10 en P10+ zijn voorzien van een ultra slanke, minimalistische vormgeving. Het hoogwaardige ontwerp strekt zich uit tot de premium functies waaronder twee Leica camera's, een vingerafdruksensor en een full HD beeldscherm. De Huawei P10 met abonnement is inmiddels bij diverse telecomproviders verkrijgbaar. Op de KPN site staat het nieuwe mobieltje zonder simkaart voor €576 vermeld. De nieuwe P10 Serie is leverbaar in een selectie van luxueuze kleuren, waaronder Dazzling Gold, Prestige Gold, Graphite Black, Rose Goud, Ceramic White en Mystic Silver.

Lees verder over Huawei P10

Samsung Tab S3 tablet

Posted by: Dave Baker Monday 13th, March 2017

Nieuwe Galaxy tablet met 9,7-inch Super AMOLED touch-scherm en AKG by Harman quad speakers. Samsung Nederland heeft deze week de prijzen aangekondigd voor de Tab S3. De nieuwe tablet met Android is vanaf april 2017 in Nederland te koop en is te bestellen in twee uitvoeringen. De Samsung Galaxy Tab S3 met alléén Wi-Fi (waar je niet mee kunt bellen) heeft een consumenten prijs van €679,- en de Samsung Tab S3 met 4G (waar je wel mobiel mee kunt bellen) gaat €769,- kosten. Samsung heeft van de nieuwe tablet drie kleurvariaties geproduceerd: zwart, zilver en wit. Welke kleuren voor de Nederlandse markt zijn bestemd is nog niet bekend gemaakt. Ik verwacht daar de komende weken meer duidelijk in te krijgen als de Samsung Tab S3 preorder aankoopprocedure in ons land van start gaat. Naast de nieuwe tablet komen ook een aantal optionele Tab S3 accessoires beschikbaar zoals een handig toetsenbord waarmee je lekker kunt typen zoals je dat gewend bent op je werk.

Lees verder over Samsung Tab S3 tablet

Robuuste telefoon met veel geheugen

Posted by: Kay Volker Sunday 12th, March 2017

Het Koreaanse Samsung heeft afgelopen week de Galaxy XCover 4 aangekondigd, een stijlvolle en stevige smartphone met een prachtig HD display. Ten opzichte van zijn voorganger, de XCover 3, beschikt het nieuwe 2017 model over een groter display, ook is het een telefoon met veel geheugen. De behuizing is smaller en voorzien van een betere grip, de telefoon is net zo robuust gebleven, waardoor de XCover 4 goed in extreme omstandigheden gebruikt kan worden. Hierdoor is de robuuste telefoon goed inzetbaar in de bouw- en transportsector. Want werk je regelmatig met handschoenen aan? Deze Galaxy smartphone beschikt over een speciale glove mode, waardoor je de smartphone snel en eenvoudig kunt blijven bedienen.

Samsung VR bril met controller

Posted by: Dave Baker Saturday 11th, March 2017

Nieuwe Oculus VR controller maakt Virtual Reality beleving beter toegankelijk. Samsung heeft de Gear VR 2017 voorzien met Oculus controller. De VR bril met controller maakt het mogelijk om door menu’s te scrollen met minimale arm- en hoofdbeweging. Met de nieuwe toevoeging wordt Virtual Realty niet alleen toegankelijker maar ook veel leuker om te beleven. Om te voorkomen dat je tijdens een spectaculaire VR beleving de controller niet per ongelijk uit je handen laat vallen, is het compacte apparaatje voorzien van een polsbandje. De VR controller van Oculus kan ook worden bevestigd aan de Gear VR 2017 als deze niet in gebruik is. Voor een breedbeeld VR ervaring is het Samsung Gear VR 2017 model uitgerust met 42mm lenzen, een gezichtsveld van 101° graden. De Samsung VR bril met controller ondersteunt zowel micro-USB als USB Type-C.

Lees verder over Samsung VR bril

Welkom op de website Gadget Paradise. Hier verslaan wij al het nieuws omtrent de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Google Android, Samsung Galaxy en Apple iPhone. Alle nieuwe 2018 smartphones komen hier uitgebreid aan bod, we bespreken de specs en laten je weten waar je de mobiele telefoon kunt kopen. We geven uitleg over de voor- en nadelen van het kopen van een los toestel of het afsluiten van een abonnement. Ook de verschillende besturingssystemen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast besteden we natuurlijk aandacht aan aanverwante nieuws onderwerpen zoals tablets, smartwatches en accessoires, ook houden we je op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends zoals Virtual Reality, Internet of Things en 5G. Bookmark deze site en blijf op de hoogte van al het 2018 nieuws!