News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2017, waar kan ik die goedkoop kopen? Welke Galaxy S8 specs mag ik verwachten en wat wordt de release datum? Hoe gaat de OLED iPhone 2017 eruitzien en welke prijs moet ik hiervoor betalen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

Android

News by Category

News by Brand

Google Android versies

Gadget Paradise
Thursday 30th, March 2017
Auteur: Dave Baker

Android is wereldwijd het meest gebruikte mobiele besturings-systeem. Sinds 2005 is Android in handen van Google. Het open-source platform is ontworpen voor mobiele telefoons, tablet PCs, smartwatches, camera´s en meer consumenten elektronica apparaten. Fabrikanten die gebruik maken van het Google Android besturingssysteem zijn onder andere Samsung, LG, Sony, HTC, Motorola, Huawei, Nokia en Acer. Sinds 2008 hebben we al veel Android versies voorbij zijn komen. Inmiddels zijn we al bij versie Android 7.1 Nougat uitgekomen, welke in oktober 2016 is gelanceerd op de Google Pixel en Pixel XL smartphones. Nu staat de volgende Google Android versie alweer op de planning. Eerder deze maand werd de Developer Preview voor Google Android O vrijgegeven voor ontwikkelaars.

Lees verder over : Google Android

Google Android

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. De meest recente versie is het Android 7.1 Nougat besturingssysteem, deze werd in oktober 2016 gelanceerd in combinatie met de Google Pixel en Pixel XL smartphones. Het Android OS wordt door veel smartphone fabrikanten gebruikt, waaronder Samsung, LG, Sony, Motorola, Nokia, Huawei en BlackBerry. Daarnaast heeft Google haar eigen Android telefoon line-up. Inmiddels is Android wereldwijd het meest populaire mobiele besturingssysteem met een marktaandeel van 87,5% in December 2016. Google heeft verschillende Android varianten ontwikkeld, zo wordt Android One gebruikt voor goedkope smartphones, Android Wear voor smartwatches, Android TV voor televisies, Android Auto voor in de auto en Android Things voor Internet of Things.