News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

Gadgets

Spelcomputers

News by Category

News by Brand

Telefoon Merken

Fidget Spinner een goedkope gadget

Gadget Paradise
Friday 28th, April 2017
Auteur: Dave Baker

De Fidget Spinner is een kleine goedkope handspinner. Het stukje speelgoed is een enorme rage in Amerika en is inmiddels ook in Nederland te koop. De beste Fidget Spinner wordt door verschillende fabrikanten geproduceerd, hoewel de kleuren en materialen kunnen verschillen hebben alle spinners drie basislagers aan de buitenkant en één in het midden. Dankzij de metalen kogellagers kan deze goedkope gadget minuten lang spinnen. Je draait het stukje speelgoed tussen je duim en middelvinger, ook kun je allerlei trucs leren met de Fidget Spinner. Kinderen vinden het geweldig om te zien wie het langste kan spinnen of wie de mooiste trucks kunnen uitvoeren. Ook leren kinderen zich met deze gadget selectief te concentreren op één ding.

Lees verder over : Fidget Spinner gadget

Fidget Spinner gadget

6 functies van een IP-camera

Posted by: Dave Baker Saturday 17th, November 2018

Een camera kan beelden vastleggen, daar ben je snel over uitgepraat. Of toch niet? Je kunt tegenwoordig een IP camera kopen die veel meer kan dan beelden opnemen om de woning in de gaten te houden. Met een combinatie van goede hardware en slimme software is er simpelweg meer mogelijk. Hier zijn 6 functies van een IP-camera die wonen veiliger, comfortabeler en zelfs socialer maken.

Lees verder over IP-camera

6 redenen waarom elektrische rolgordijnen ideaal zijn

Posted by: Kay Volker Thursday 11th, October 2018

Rolgordijnen zijn heel praktisch, dankzij de grote keuze in materialen en afwerking zien ze er ook nog eens heel stijlvol uit. Een elektrisch rolgordijn biedt een aantal unieke voordelen, zo kun je dit type raamdecoratie op afstand bedienen. Welke voordelen elektrische rolgordijnen nog meer bieden kun je op deze pagina lezen.

Lees verder over

De belangrijkste gadgets voor in de auto

Posted by: Kay Volker Wednesday 9th, May 2018

Ben jij veel onderweg met de auto? Dan reis je natuurlijk het liefst zo comfortabel mogelijk. Er zijn vele auto gadgets die jou het leven een stuk makkelijk maken. Raak jij snel de weg kwijt, luister je het liefst de hele rit naar je favoriete playlist en vind jij inparkeren maar niets? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij hebben de belangrijkste auto gadgets voor jou op een rijtje gezet. Met deze onmisbare gadgets haal je het beste uit jouw reis!

Lees verder over Auto gadgets

Reviews van de Nintendo Switch

Posted by: Kevin Adams Monday 8th, May 2017

De nieuwe Nintendo Switch mini game console is door Nederlandse experts uitgebreid getest. De populaire Switch spelcomputer is de nieuwe gadget voor de zomer van 2017. De mini spelcomputer van Nintendo is razend populair onder jongeren, niet alleen door de relatief lage aanschafprijs, maar juist vanwege het feit dat hij zo compact is en overal met je vrienden supergave multiplayer spelletjes kunt spelen. Je kunt de Nintendo spelcomputer namelijk draadloos verbinden met maximaal acht andere Switch game consoles. Het aanbod games is ook om van te smullen, Nintendo heeft haar allerbeste spelletjes herschreven voor de nieuwe kleine spelcomputer.

Lees verder over Nintendo Switch

Gadgets is een breed begrip. In deze website rubriek vind je allerlei leuke hebbedingen die vernieuwend en slim ontworpen zijn. Vaak zijn het consumenten elektronica producten, die vanwege hun hoge must-have gehalte populair worden. Gadgets kunnen zowel goedkoop als duur zijn, maar beschikken in ieder geval over speciale snufjes die de consument aanspreekt.