News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

A-serie

Galaxy S8

Galaxy Tab

Gear VR

J-serie

XCover

News by Category

News by Brand

Telefoon Merken

Samsung Galaxy A5 2017 model

Gadget Paradise
Saturday 11th, March 2017
Auteur: Dave Baker

Eerste Samsung Galaxy A-Serie 2017 Android smartphone in Nederland verkrijgbaar. Samsung Nederland heeft met de nieuwe 2017 A-Serie toestellen weer een succesnummer in handen. Consumenten die geen noodzakelijkheid zien in de premium functies van de Galaxy S-Serie krijgen met de nieuwe modellen binnen de 2017 A-Serie meer waar voor hun geld. Ondanks zijn lagere prijs heeft de Galaxy A5 2017 dezelfde premium uitstraling als de toestellen in het topsegment. Zo is de behuizing van de telefoon samengesteld uit hoogwaardig metaal en is het scherm van hoge kwaliteit. Met deze Samsung smartphone in handen hoef je beslist niet bang te zijn voor waterschade, de Galaxy A5 2017 komt met indrukwekkende specificaties waaronder IP68 certificering waardoor je het mobieltje tot maximaal een half uur onder water kunt houden.

Lees verder over : Samsung Galaxy A5 2017

Samsung Galaxy A5 2017

Galaxy is een populaire serie naam van Samsung en wordt toepast voor haar smartphones, phablets, tablets en wearables zoals smartwatches. Alle Samsung Galaxy producten draaien op het Google Android besturingssysteem. De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zijn de huidige topmodellen. Eind deze maand worden de Samsung Galaxy S8 en de Galaxy S8+ verwacht. Net onder de premium Galaxy S-serie voert Samsung Nederland de A-serie. Weer daaronder valt de Samsung Galaxy J-serie, die veel jongeren kopen die op zoek zijn naar een goedkope Galaxy smartphone. Voor de bouwvakker heeft Samsung de Galaxy XCover serie ontwikkeld, bestaande uit robuuste telefoons. Onder de phablets valt de Galaxy Note serie, waarbij de Galaxy Note 8 later dit jaar verwacht wordt. Verder maakt Samsung voor haar tablets gebruik van de Galaxy Tab serie en de smartwatches vallen onder de Galaxy Gear. Vanzelfsprekend lees je hier het laatste nieuws van al deze Samsung Galaxy smartphones, tablets en smartwatches.