News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

A-serie

Galaxy S8

Galaxy Tab

Gear VR

J-serie

XCover

News by Category

News by Brand

Telefoon Merken

Samsung VR bril met controller

Gadget Paradise
Saturday 11th, March 2017
Auteur: Dave Baker

Nieuwe Oculus VR controller maakt Virtual Reality beleving beter toegankelijk. Samsung heeft de Gear VR 2017 voorzien met Oculus controller. De VR bril met controller maakt het mogelijk om door menuís te scrollen met minimale arm- en hoofdbeweging. Met de nieuwe toevoeging wordt Virtual Realty niet alleen toegankelijker maar ook veel leuker om te beleven. Om te voorkomen dat je tijdens een spectaculaire VR beleving de controller niet per ongelijk uit je handen laat vallen, is het compacte apparaatje voorzien van een polsbandje. De VR controller van Oculus kan ook worden bevestigd aan de Gear VR 2017 als deze niet in gebruik is. Voor een breedbeeld VR ervaring is het Samsung Gear VR 2017 model uitgerust met 42mm lenzen, een gezichtsveld van 101į graden. De Samsung VR bril met controller ondersteunt zowel micro-USB als USB Type-C.

Lees verder over : Samsung VR bril

Samsung VR bril

Galaxy is een populaire serie naam van Samsung en wordt toepast voor haar smartphones, phablets, tablets en wearables zoals smartwatches. Alle Samsung Galaxy producten draaien op het Google Android besturingssysteem. De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zijn de huidige topmodellen. Eind deze maand worden de Samsung Galaxy S8 en de Galaxy S8+ verwacht. Net onder de premium Galaxy S-serie voert Samsung Nederland de A-serie. Weer daaronder valt de Samsung Galaxy J-serie, die veel jongeren kopen die op zoek zijn naar een goedkope Galaxy smartphone. Voor de bouwvakker heeft Samsung de Galaxy XCover serie ontwikkeld, bestaande uit robuuste telefoons. Onder de phablets valt de Galaxy Note serie, waarbij de Galaxy Note 8 later dit jaar verwacht wordt. Verder maakt Samsung voor haar tablets gebruik van de Galaxy Tab serie en de smartwatches vallen onder de Galaxy Gear. Vanzelfsprekend lees je hier het laatste nieuws van al deze Samsung Galaxy smartphones, tablets en smartwatches.