News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

A-serie

Galaxy S8

Galaxy Tab

Gear VR

J-serie

XCover

News by Category

News by Brand

Telefoon Merken

Samsung Galaxy S-serie 2017

Gadget Paradise
Thursday 30th, March 2017
Auteur: Kay Volker

Na maanden van speculaties heeft Samsung gister haar nieuwe vlaggenschip toestellen voor 2017 bekend gemaakt. De Galaxy S-serie wordt dit jaar uitgebreid met de Galaxy S8 en Galaxy S8+. En lang hoef je niet te wachten, want je kunt de nieuwe smartphones nu al per pre-order bestellen. De S8 kost Ä799, de S8+ krijgt een adviesprijs van Ä899. Wat krijg je voor dit geld? De Galaxy S-serie produceert jaar na jaar de beste Android smartphone, de 2017 modellen zijn niet anders. De Galaxy S8 en S8+ zijn zeer geavanceerde smartphones, bomvol nieuwe technologieŽn. Enkele hoogtepunten van de 2017 Galaxy S-serie zijn de nieuwe Bixby assistent en de geavanceerde wijze om de telefoon te ontgrendelen, met keuze uit een vingerafdrukscanner, een irisscanner en gezichtsherkenning.

Lees verder over : Galaxy S-serie 2017

Galaxy S-serie 2017

Samsung Galaxy S8 Android smartphone

Posted by: Kevin Adams Saturday 11th, March 2017

Samsung liefhebbers opgelet, de immens succesvolle Galaxy S-serie krijgt eind deze maand een nieuwe toevoeging. Naar verwachting zal Samsung de Galaxy S8 en S8+ introduceren, als opvolgers van de Galaxy S7 en S7 edge. Beide Android smartphones zijn voorzien van premium specs en uitgerust met de laatste technologische hoogstandjes, zo wordt er een irisscanner verwacht, Harman AKG speakers en Samsung zal haar nieuwe persoonlijke assistent Bixby introduceren. Ook qua design mogen we wat vernieuwingen verwachten. Een duidelijke trend dit jaar zijn 'smalle bezels', dit zijn de boven- en onderrand van het toestel, bij de foto's die zijn verschenen van de Galaxy S8 toestellen is dit ook duidelijk te zien. Om een zo groot mogelijk display oppervlak te creŽren heeft Samsung de fysieke thuisknop vervangen voor een virtuele knop.

Lees verder over Samsung Galaxy S8

Galaxy is een populaire serie naam van Samsung en wordt toepast voor haar smartphones, phablets, tablets en wearables zoals smartwatches. Alle Samsung Galaxy producten draaien op het Google Android besturingssysteem. De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zijn de huidige topmodellen. Eind deze maand worden de Samsung Galaxy S8 en de Galaxy S8+ verwacht. Net onder de premium Galaxy S-serie voert Samsung Nederland de A-serie. Weer daaronder valt de Samsung Galaxy J-serie, die veel jongeren kopen die op zoek zijn naar een goedkope Galaxy smartphone. Voor de bouwvakker heeft Samsung de Galaxy XCover serie ontwikkeld, bestaande uit robuuste telefoons. Onder de phablets valt de Galaxy Note serie, waarbij de Galaxy Note 8 later dit jaar verwacht wordt. Verder maakt Samsung voor haar tablets gebruik van de Galaxy Tab serie en de smartwatches vallen onder de Galaxy Gear. Vanzelfsprekend lees je hier het laatste nieuws van al deze Samsung Galaxy smartphones, tablets en smartwatches.