News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

A-serie

Galaxy S8

Galaxy Tab

Gear VR

J-serie

XCover

News by Category

News by Brand

Telefoon Merken

Samsung Tab S3 tablet

Gadget Paradise
Monday 13th, March 2017
Auteur: Dave Baker

Nieuwe Galaxy tablet met 9,7-inch Super AMOLED touch-scherm en AKG by Harman quad speakers. Samsung Nederland heeft deze week de prijzen aangekondigd voor de Tab S3. De nieuwe tablet met Android is vanaf april 2017 in Nederland te koop en is te bestellen in twee uitvoeringen. De Samsung Galaxy Tab S3 met alléén Wi-Fi (waar je niet mee kunt bellen) heeft een consumenten prijs van €679,- en de Samsung Tab S3 met 4G (waar je wel mobiel mee kunt bellen) gaat €769,- kosten. Samsung heeft van de nieuwe tablet drie kleurvariaties geproduceerd: zwart, zilver en wit. Welke kleuren voor de Nederlandse markt zijn bestemd is nog niet bekend gemaakt. Ik verwacht daar de komende weken meer duidelijk in te krijgen als de Samsung Tab S3 preorder aankoopprocedure in ons land van start gaat. Naast de nieuwe tablet komen ook een aantal optionele Tab S3 accessoires beschikbaar zoals een handig toetsenbord waarmee je lekker kunt typen zoals je dat gewend bent op je werk.

Lees verder over : Samsung Tab S3 tablet

Samsung Tab S3 tablet

Galaxy is een populaire serie naam van Samsung en wordt toepast voor haar smartphones, phablets, tablets en wearables zoals smartwatches. Alle Samsung Galaxy producten draaien op het Google Android besturingssysteem. De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zijn de huidige topmodellen. Eind deze maand worden de Samsung Galaxy S8 en de Galaxy S8+ verwacht. Net onder de premium Galaxy S-serie voert Samsung Nederland de A-serie. Weer daaronder valt de Samsung Galaxy J-serie, die veel jongeren kopen die op zoek zijn naar een goedkope Galaxy smartphone. Voor de bouwvakker heeft Samsung de Galaxy XCover serie ontwikkeld, bestaande uit robuuste telefoons. Onder de phablets valt de Galaxy Note serie, waarbij de Galaxy Note 8 later dit jaar verwacht wordt. Verder maakt Samsung voor haar tablets gebruik van de Galaxy Tab serie en de smartwatches vallen onder de Galaxy Gear. Vanzelfsprekend lees je hier het laatste nieuws van al deze Samsung Galaxy smartphones, tablets en smartwatches.